Γιορτάζουν:         18-Οκτ Λουκάς  20-Οκτ Γεράσιμος, Αρτέμιος  21-Οκτ Σωκράτης, Χριστόδουλος, Όυρσουλα  
Παράδοση Αυθημερόν - Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30)210-5313-623
Ο λογαριασμός μου |  Cart   Άδειο καλάθι
 Home | Πληροφορίες | Τα πάντα για τα λουλούδια | Κρασιά-Ποτά | Επικοινωνία |
 
Επιλέξτε Προορισμό close
Anthemio Flowers Αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα,
Κύπρο και σε όλο τον κόσμο!

Το anthemionflowers.gr αποστέλει για εσάς λουλουδια στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γρήγορα, με συνέπεια, και προπάντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ειδικά για αποστολές εκτός Αττικής και εξωτερικού τα έξοδα αποστολής είνα δωρεάν! Για κάθε προορισμό έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικό κατάλογο προϊόντων. Παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να αποστείλετε λουλούδια.

Θέλω να στείλω λουλούδια...
Φθινοπωρινά είδη Γενέθλια ✿ Τριαντάφυλλα 🌹 Ανθοδέσμες - Μπουκέτα Βαμμένα λουλούδια NEO LUXURY FLOWERS 🎁 Kαλάθια-Συνθέσεις Γέννηση 🎈 Φυτά Λουλούδια σε κουτιά Καλάθια Ποτά Κρασιά Μεγάλες κατασκευές ΝΕΟ Λουλούδια ανά περίσταση » Λουλούδια ανά χρώμα » Λουλούδια ανά είδος » Αποστολή λουλουδιών εκτός Λεκανoπεδίου Αθηνών » Αποστολή λουλουδιών στον κόσμο όλο! » Μπουκέτο Μπαλόνια Επιλογή συνοδευτικών δώρων » Δώρα Διακοσμητικά
Λουλούδια βάσει τιμής
 0.Παράδοση αυθημερόν
Πληροφορίες
 2.Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook!
 3. Δείτε μας στο google plus!
 4. Δείτε το Blog μας!
 5.Στολισμός γάμου, στολισμός εκκλησίας, νυφική ανθοδέσμη
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018, ώρα 15:26  Greek Greek  |   English English       (€) Euro  |  ($) US Dollar  |  (£) Pound  
 Γιορτάζουν ο Δημήτρης και η Δήμητρα
 Ζέρμπερες Προσφορά
 Μπουκέτο με Ήλους

Αποστολές λουλουδιών

Το anthemionflowers.gr κάνει αποστολή λουλουδιών με ιδία μέσα με τις παρακάτω χρεώσεις:

(*) Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών εκτός λεκανοπεδίου Αττικής - Υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό ισχύει για ευπρόσιτες περιοχές και όπου υπάρχει συνεργάτης όπως στις πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των Νήσων και όχι τα χωριά και σε απομακρυσμένα μέρη που δεν υπάρχει συνεργάτης ! Για περιοχές ή πόλεις, χωριά που δεν βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα ρωτήστε μας τηλεφωνικός. Εφόσον η περιοχή που επιλέξετε τελικά είναι δυσπρόσιτη ή δεν εξυπηρετείτε απευθείας και δεν υπάρχει στον παρακάτω πίνακα, θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος αν υπάρχει τηλεφωνικά ή με e-mail.

Αποστολή λουλουδιών στην επαρχία γίνετε/παραδίδετε όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι της 18:00 τις καθημερινές το αργότερο ( εκτός ειδικών εξαιρέσεων ) αλλιώς παραδίδετε την επομένη ημέρα.

Προσοχή οι παραγγελίες για εκτός λεκανοπεδίου (υπόλοιπη Ελλάδα και όπου υπάρχει πρόσβαση) πρέπει να δίνονται έως το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00 το αργότερο γιατί το δίκτυο είναι κλειστό το Σάββατο μετά τις 15:00 και την όλες τις Κυριακές (εκτός εξαιρέσεων, τηλεφωνήστε μας για να σας ενημερώσουμε).

Αποστολή λουλουδιών στο εξωτερικό γίνετε/παραδίδετε όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι της 12:00 τις καθημερινές ( ή εκτός εξαιρέσεων  όπως οι χώρες που βρίσκονται ωρολογιακά πίσω από εμάς π.χ. Αμερική, Γερμανία κλπ). Για χώρες που βρίσκονται ωρολογιακά εμπρός από εμάς θέλουμε από μία έως δύο ημέρες πριν να γίνει η λήψη της παραγγελίας, π.χ. Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία χρειαζόμαστε τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν και δεν υπολογίζουμε την Κυριακή.

Η παραγγελίες του εξωτερικού κάποιες φορές μπορεί να μην παραδοθούνε στην ημέρα τους αλλά μπορεί να πάνε την επόμενη ανάλογα την ήμερα ή την περίσταση που επικρατεί στον εκάστοτε τόπο παραδώσεις.Σε κάθε όμως περίπτωση υπάρχει εγγύηση της επιστροφής των χρημάτων σας αν δεν παραδοθούν τελικά από εμάς.

Την Κυριακή ή εθνικές γιορτές τους δεν γίνονται παραδόσεις στο εξωτερικό ( εκτός ειδικών εξαιρέσεων ). 

Γίνετε πάντα τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας για περαιτέρω διευκρινήσεις και ειδικές παραγγελίες. 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όταν αποστέλλεται ένα προϊόν δηλαδή λουλούδια από την Ελλάδα ή από τον παγκόσμιο ιστό δεν έχει σημασία αυτό τόσο πια, δεν αποστέλλεται  ποτέ καθαρή αξία του προϊόντος ( ισχύει μόνο για τα λουλούδια αυτό !!!), γιατί μέσα στην τιμή που βλέπεται, δεν έχει τις προμήθειες των δικτύων της κάθε χώρας για την παροχή υπηρεσιών που σας παρέχουν, την δική μας προμήθεια και κάποιες φορές μεταφορικά που δεν τα ζητάνε έξτρα.

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τις περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και τις χώρες σε όλο τον κόσμο (ταξινομημένες ανά ήπειρο) στις οποίες μπορείτε να αποστείλετε τα λουλούδια που επιθυμείτε.

 

   Πίσω  Συνέχεια