Γιορτάζουν:         23-Οκτ Ιάκωβος  24-Οκτ Σεβαστιανή, Σεβαστή  25-Οκτ Χρυσάνθη, Χρυσάφης  
Παράδοση Αυθημερόν - Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30)210-5313-623
Ο λογαριασμός μου |  Cart   Άδειο καλάθι
 Home | Πληροφορίες | Τα πάντα για τα λουλούδια | Κρασιά-Ποτά | Επικοινωνία |
 
Επιλέξτε Προορισμό close
Anthemio Flowers Αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα,
Κύπρο και σε όλο τον κόσμο!

Το anthemionflowers.gr αποστέλει για εσάς λουλουδια στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γρήγορα, με συνέπεια, και προπάντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ειδικά για αποστολές εκτός Αττικής και εξωτερικού τα έξοδα αποστολής είνα δωρεάν! Για κάθε προορισμό έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικό κατάλογο προϊόντων. Παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να αποστείλετε λουλούδια.

Θέλω να στείλω λουλούδια...
Φθινοπωρινά είδη Γενέθλια ✿ Τριαντάφυλλα 🌹 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΑΡΩΜΑΤΑ 🔥 Ανθοδέσμες - Μπουκέτα Βαμμένα λουλούδια NEO LUXURY FLOWERS 🎁 Kαλάθια-Συνθέσεις Γέννηση 🎈 Φυτά Λουλούδια σε κουτιά Καλάθια Ποτά Κρασιά Καλάθια με φρούτα Μεγάλες κατασκευές ΝΕΟ Λουλούδια ανά περίσταση » Λουλούδια ανά χρώμα » Λουλούδια ανά είδος » Αποστολή λουλουδιών εκτός Λεκανoπεδίου Αθηνών » Αποστολή λουλουδιών στον κόσμο όλο! » Μπουκέτο Μπαλόνια Επιλογή συνοδευτικών δώρων » Δώρα Διακοσμητικά
Λουλούδια βάσει τιμής
 0.Παράδοση αυθημερόν
Πληροφορίες
 2.Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook!
 3. Δείτε μας στο google plus!
 4. Δείτε το Blog μας!
 5.Στολισμός γάμου, στολισμός εκκλησίας, νυφική ανθοδέσμη
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, ώρα 19:55  Greek Greek  |   English English       (€) Euro  |  ($) US Dollar  |  (£) Pound  
 Γιορτάζουν ο Δημήτρης και η Δήμητρα
 Ζέρμπερες Προσφορά

Ωράριο λειτουργίας/αποστολών - Παράδοση προϊόντων

Το κατάστημα μας λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο 09:00 πμ έως 21:00 μμ.
Την Κυριακή το κατάστημα λειτουργεί 11:00 - 14:00 και 16:00 με 20:00 ( με εξαίρεση τις μεγάλες γιορτές, όπως του Αγίου Βαλεντίνου, Γιορτή Μητέρας κλπ. )..

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ :

Οι παραδόσεις/συνεννοήσεις με τους παραλήπτες, ξεκινάνε από της 09:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 3 - 5 ώρες νωρίτερα από την ώρα παράδοσης ( με εξαίρεση τις μεγάλες γιορτές, όπως του Αγίου Βαλεντίνου, Γιορτή Μητέρας κλπ. ), ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για την δημιουργία και έγκαιρη αποστολή του προϊόντος. Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως μας δώσετε την εντολή παραγγελίας μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης. Κατά γενικό κανόνα, η παράδοση πραγματοποιείται την αιτούμενη ημερομηνία.

Παραγγελίες Εξωτερικού:

Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης, εκτός Ευρώπης και Β.& Ν.Αμερικής που κατόπιν συνεννοήσεις μαζί μας, σας ενημερώνουμε για το αν γίνετε ή όχι αυθημερόν. Τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες σχεδόν όλες οι χώρες του εξωτερικού δεν παραδίδουν λουλούδια. Οι παραγγελίες σε χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης και της Τουρκίας και κάποιον ειδικών χωρών όπως Ν.Κορέα, Μακάο κ.λ.π. υπάρχει ειδικό καθεστώς χρόνου παραδόσεις και τιμών. Γι' αυτό πάντα θα γίνετε τηλεφωνική συννενόηση με το καταστήμα μας. Αποστέλλουμε της παραγγελίες μας με την Inteflora και την Τeleflora τα διεθνή δίκτυα αποστολής λουλουδιών.Προσοχή τα ανθοπωλεία στο εξωτερικό είναι κλειστά τις Κυριακές εκτός μεγάλων εορτών όπως γιορτή της Μητέρας κλπ.

Ενημέρωση για την κατάσταση της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη ημέρα και όχι την ίδια ( το Σαββατοκύριακο δεν υπολογίζετε ), λόγω μεγάλου φόρτου παραγγελιών από το διεθνές σύστημα.

Εξαιρέσεις:
  • 14ης Φεβρουαρίου - Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Λόγω του υψηλού όγκου παραγγελιών, οι παραγγελίες για του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει οποσδήποτε να δίνονται έγκαιρα τουλάχιστον μία ημέρα πριν. Προσοχή εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει επιθυμητή ώρα παράδοσης σε καμία περίπτωση.
  • Οι εντολές για την Ημέρα της Μητέρας που διαβιβάζονται από τον πελάτη το Σάββατο που προηγείται έχουν προτεραιότητα. Προσοχή εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει επιθυμητή ώρα παράδοσης σε καμία περίπτωση, αλλά θα παραδοθει αυθημερόν !
  • Το ίδιο ισχύει και για την γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης.
  • Την ημέρα των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους παραγγελίες παραδίδονται κανονικά εκτός μεγάλου όγκου, γι αυτό οι εντολές που ελήφθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα παραδίδονται στο χρόνο τους.
  • Την Μ. Παρασκευή από τις 09:00 - 15:00, Μ. Σάββατο από τις 09:00 - 15:00, το Άγιο Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ και την Δευτέρα μετά το Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν προκύψει.

Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη, το ανθοπωλείο μας θα επιχειρήσει την παράδοση και θα αφήσει μια τηλεφωνική κάρτα για να προσπαθήσει να επικοινωνήσει ο δικαιούχος αργότερα από το τηλέφωνο. Εάν είμαστε σε θέση να μην παραδώσουμε τα λουλούδια και αδυνατούν να καταλήξουν σε αποδέκτη εντός 24 ωρών μετά την πρώτη προσπάθεια της παράδοσης, το ανθοπωλείο μας θα σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της παράδοσης είτε μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Το ανθοπωλείο μας έχει το δικαίωμα να εγκαταλείψει τα λουλούδια με ένα αξιόπιστο τρίτο τρόπο (π.χ. γείτονας, συγγενή, θυρωρό, συνάδελφο, κλπ) που θεωρούνται κατάλληλα για τη διαβίβαση των λουλουδιών στον αποδέκτη. Το ίδιο ισχύει και για πρόσθετα στοιχεία (που συνοδεύει την κάρτα, το μπαλόνι, κλπ.).

Ελλείψεις προϊόντων

Τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και ορισμένες ποικιλίες επομένως δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, τότε αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για της βάσεις τον συνθέσεων, περιτυλίγματα, κρασιά, ποτά, λούτρινα, μπαλόνια και γενικά σε όλα τα προϊόντα μας. Το anthemionflowers.gr σε μια σύνθεση μπορεί να έχει κάπως διαφορετική όψη από εκείνη που αναφέρεται στο online κατάστημα. Ωστόσο, κάθε σύνθεση είναι έργο τέχνης, κατασκευάζετε ειδικά για εσάς στο κατάστημα μας, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα του που εμφανίζεται στην εικόνα.

   Πίσω  Συνέχεια