Γιορτάζουν:         24-Απρ Ελισάβετ, Αχιλλέας  26-Απρ Θωμάς, Θωμαΐς  28-Απρ Γεώργιος, Γεωργία  
Παράδοση Αυθημερόν - Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30)210-5313-623
Ο λογαριασμός μου |  Cart   Άδειο καλάθι
 Home | Πληροφορίες | Τα πάντα για τα λουλούδια | Κρασιά-Ποτά | Επικοινωνία |
 
Επιλέξτε Προορισμό close
Anthemio Flowers Αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα,
Κύπρο και σε όλο τον κόσμο!

Το anthemionflowers.gr αποστέλει για εσάς λουλουδια στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γρήγορα, με συνέπεια, και προπάντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ειδικά για αποστολές εκτός Αττικής και εξωτερικού τα έξοδα αποστολής είνα δωρεάν! Για κάθε προορισμό έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικό κατάλογο προϊόντων. Παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να αποστείλετε λουλούδια.

Θέλω να στείλω λουλούδια...
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Ανοιξιάτικα Λουλούδια Γενέθλια ✿ Τριαντάφυλλα μεμονωμένα 🌹 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΑΡΩΜΑΤΑ 🔥 Ανθοδέσμες - Μπουκέτα LUXURY FLOWERS 🎁 Kαλάθια-Συνθέσεις Γέννηση 🎈 Φυτά Λουλούδια σε κουτιά Καλάθια Ποτά Κρασιά Καλάθια με φρούτα Μεγάλες κατασκευές ΝΕΟ Λουλούδια ανά περίσταση » Λουλούδια ανά χρώμα » Λουλούδια ανά είδος » Αποστολή λουλουδιών εκτός Λεκανoπεδίου Αθηνών » Αποστολή λουλουδιών στον κόσμο όλο! » Επιλογή συνοδευτικών δώρων » Δώρα Διακοσμητικά
Λουλούδια βάσει τιμής
 0.Παράδοση αυθημερόν
Πληροφορίες
 2.Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook!
 3. Δείτε μας στο google plus!
 4. Δείτε το Blog μας!
 5.Στολισμός γάμου, στολισμός εκκλησίας, νυφική ανθοδέσμη
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, ώρα 8:27  Greek Greek  |   English English       (€) Euro  |  ($) US Dollar  |  (£) Pound  
 Ζέρμπερες Προσφορά

Αριθμολογία των τριανταφύλλων

Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Όταν επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα από τριαντάφυλλα δεν είναι αρκετό για να εκφράσει τις εσωτερικές σας σκέψεις, μπορείτε να μεταδώσετε το μήνυμά σας μέσα από τον αριθμό των στελεχών.Για παράδειγμα, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα λέει "είστε για πάντα νέα και όμορφη", ενώ ένα τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια λέει "αγάπη εκ πρώτης όψεως". Ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα για να μάθετε πώς οι διαφορετικοί αριθμοί των στελεχών μπορούν να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μηνύματα αγάπης. Αποστολη λουλουδιων σε Αθήνα,Ελλάδα και εξωτερικό αναλαμβάνει το anthemionflowers για εσάς αρκεί να επιλέξετε κάτι από τη συλλόγη μας δείχνοντας έτσι τα συναισθήματα σας με ένα ομορφο μπουκετο απο τριανταφυλλα η διαφορα λουλουδια.

Πόσα τριαντάφυλλα πρέπει να στείλω;

Στο πρώτο ραντεβού,ένα μονό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη με την πρώτη ματιά. Δώστε δύο τριαντάφυλλα που εκπροσωπούν την αμοιβαία αγάπη και την στοργή. Εκπροσωπώντας το ζευγάρι και την κοινή τους αγάπη, ένα μπουκέτο από τρία τριαντάφυλλα είναι το παραδοσιακό δώρο της επετείου του μήνα. Το νούμερο του πάθους, το συμβολίζει το νουμερό έξι από τριαντάφυλλα.
Για να στείλετε το μήνυμα "Θα είμαστε για πάντα μαζί," στείλετε ένα μπουκέτο από εννέα τριαντάφυλλα. Η αγάπη μας είναι η τελειότητα στείλετε ένα μπουκέτο από δέκα τριαντάφυλλα. Μία δωδεκάδα τριαντάφυλλα που φωνάζει "Γίνε δικός/η μου!" Πες σε κάποιον που θα είναι φίλος σου για πάντα, με ένα μπουκέτο από δεκατρία τριαντάφυλλα.
Αισθάνεστε ότι κάποιος ξέρει ότι πρέπει να του ζητήσετε συγγνώμη; Αποστολή τριαντάφυλλα με τον αριθμό δεκαπέντε. Στείλτε το μήνυμα "τα συναισθήματά μου για σας είναι πραγματικά ειλικρινείς" με ένα μπουκέτο από είκοσι τριαντάφυλλα. Είκοσι ένα τριαντάφυλλα θα πει, "είμαι αφιερωμένος σε σας" Δύο δωδεκάδες από τριαντάφυλλα σημαίνει "είμαι δικό σου!"
Στείλετε ένα συγχαρητήριο μήνυμα με είκοσι πέντε τριαντάφυλλα. Τρεις δωδεκάδες σημαίνουν ότι "Είμαι παράφορα ερωτευμένος!" Σαράντα τριαντάφυλλα σημαίνουν ότι "η αγάπη μου για σένα είναι γνήσια." Εκφράζοντας μία αγάπη που δεν γνωρίζει όρια, να στείλετε ένα μπουκέτο από πενήντα όμορφα πολυτελή τριαντάφυλλα.
   Πίσω  Συνέχεια