Γιορτάζουν:         22-Απρ Ναθαναήλ, Νέαρχος, Νιάρχος  24-Απρ Ελισάβετ, Αχιλλέας  26-Απρ Θωμάς, Θωμαΐς  
Παράδοση Αυθημερόν - Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30)210-5313-623
Ο λογαριασμός μου |  Cart   Άδειο καλάθι
 Home | Πληροφορίες | Τα πάντα για τα λουλούδια | Κρασιά-Ποτά | Επικοινωνία |
 
Επιλέξτε Προορισμό close
Anthemio Flowers Αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα,
Κύπρο και σε όλο τον κόσμο!

Το anthemionflowers.gr αποστέλει για εσάς λουλουδια στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γρήγορα, με συνέπεια, και προπάντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ειδικά για αποστολές εκτός Αττικής και εξωτερικού τα έξοδα αποστολής είνα δωρεάν! Για κάθε προορισμό έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικό κατάλογο προϊόντων. Παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να αποστείλετε λουλούδια.

Θέλω να στείλω λουλούδια...
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Ανοιξιάτικα Λουλούδια Γενέθλια ✿ Τριαντάφυλλα μεμονωμένα 🌹 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΑΡΩΜΑΤΑ 🔥 Ανθοδέσμες - Μπουκέτα LUXURY FLOWERS 🎁 Kαλάθια-Συνθέσεις Γέννηση 🎈 Φυτά Λουλούδια σε κουτιά Καλάθια Ποτά Κρασιά Καλάθια με φρούτα Μεγάλες κατασκευές ΝΕΟ Λουλούδια ανά περίσταση » Λουλούδια ανά χρώμα » Λουλούδια ανά είδος » Αποστολή λουλουδιών εκτός Λεκανoπεδίου Αθηνών » Αποστολή λουλουδιών στον κόσμο όλο! » Επιλογή συνοδευτικών δώρων » Δώρα Διακοσμητικά
Λουλούδια βάσει τιμής
 0.Παράδοση αυθημερόν
Πληροφορίες
 2.Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook!
 3. Δείτε μας στο google plus!
 4. Δείτε το Blog μας!
 5.Στολισμός γάμου, στολισμός εκκλησίας, νυφική ανθοδέσμη
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, ώρα 1:09  Greek Greek  |   English English       (€) Euro  |  ($) US Dollar  |  (£) Pound  
 Ζέρμπερες Προσφορά

Φροντίδα των λουλουδιών

Flower Care - keep water level high -check your flowers daily

Ελέγξετε τα λουλούδια σας καθημερινά

Κρατήστε το βάζο ή το κασπώ γεμάτο με φρέσκο νερό. Ακόμη και αν το δοχείο έχει σφουγγάρι, η στάθμη του νερού θα πρέπει να διατηρηθεί υψηλή για να βοηθήσει στη μακρά διάρκεια των λουλουδιών. Μπορείτε να προσθέσετε στο δοχείο τροφή λουλουδιών για καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν αλλάξετε το νερό θα πρέπει να καθαρίσετε καλά το δοχείο. Προσθέστε φρέσκο νερό αναμειγνύοντας τροφή λουλουδιών. Την τροφή μπορείτε να την προμηθευτείτε από τον ανθοπώλη που σας παρέδωσε την παραγγελία, η οποία περιέχει συστατικά για να θρέψει σωστά τα λουλούδια, και να διώξει τα βακτήρια (που μπλοκάρουν τα στελέχη και εμποδίζουν το νερό να απορροφηθεί), και να ενθαρρύνει τα μπουμπούκια να ανοίξουν, επιμηκύνοντας τη ζωή του μπουκέτου. Είναι ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να επεκταθεί η διάρκεια ζωής των λουλουδιών σας, αφού πρώτα σιγουρευτείτε ότι έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες σωστά. Η κατάχρηση της τροφής μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα  περισσότερο κακό παρά καλό.

 careflowers.png

Ξανακόψετε τους τα στελέχη

Κάθε δύο-τρεις ημέρες, βγάλτε τα λουλούδια από το βάζο ή τη σύνθεση και κόψτε λίγο τα στελέχη τους. Αφαιρέστε 2 εκ. από το κάτω μέρος του στελέχους, κόβοντάς τα λοξά. Χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι χωρίς δόντια. Αφαιρέστε όλα τα μαραμένα άνθη και φύλλα που πέφτουν μέσα στο βάζο και προκαλούν βακτήρια.

Flower Care - Display Flowers in a cool spot

Τοποθέτηση τους σε δροσερό σημείο

Οι θερμοκρασίες που προτιμούν τα περισσότερα λουλούδια είναι μεταξύ 18 με 22 βαθμούς Κελσίου και καλύτερα μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, θέρμανση ή ψύξη αεραγωγών, ακριβώς κάτω από ανεμιστήρες οροφής, ή πάνω από τηλεοράσεις ή θερμαντικά σώματα, τα οποία εκλύουν θερμότητα και μπορεί στα λουλούδια να προκλήθει αφυδάτωση. Αποφύγετε την τοποθέτηση φρέσκων λουλούδιων κοντά στην ωρίμανση φρούτων, τα οποία απελευθερώνουν ελάχιστες ποσότητες αιθυλενίου και μπορούν να τους προκαλέσουν πρόωρη γύρανση.

   Πίσω  Συνέχεια